Meny

Personvernpolicy

Semullit er ansvarlig for personopplysninger ved behandling av personopplysninger på www.semullit.no, samt i utsendelser via e-post. Du finner opplysninger om hvordan du kan kontakte oss under, i tillegg til på nettstedet vårt.

Hvilke personopplysninger innhenter vi?

De eneste personopplysninger som Semullit innhenter, er de du oppgir når du registrerer deg for nyhetsbrev eller ved påmelding til begivenheter som arrangeres av Semullit. De opplysninger Semullit i slike tilfeller vil lagre, er navn, virksomhet, e-postadresse og besøks- og faktureringsadresse.

Behandling av informasjon

Semullit bryr seg om personvernet ditt, og derfor er det viktig for oss at all behandling av informasjon skjer i samsvar med alt gjeldende lovverk og på en måte som sikrer en trygg og hensiktsmessig behandling. All behandling av personopplysningene kun for formål som er angitt ved innhentingen av personopplysningene.

Om du vil vite hvilke personopplysninger Semullit behandler, har du rett på tilgang til disse personopplysningene. Du har også rett til å korrigere eller slette feilaktige personopplysninger. Om du mener at Semullits behandling av personopplysningene din skjer på en feilaktig vis, har du rett til å be om en begrensning av behandlingen.

Semullit kommer ikke til å oppgi personopplysningene dine til noen andre, eller overføre dem til noe annet land enn Sverige, uten at du har fått tydelig informasjon om dette og eventuelt hatt muligheten til å gi samtykke til en slik avsløring eller overføring. Ved nyhetsbrev og andre utsendelser, anvender vi alltid en metode som ikke viser adressene til andre mottakere.

Om du har synspunkter på behandlingen av informasjon, om du vil ta i bruk noen av rettighetene dine, eller av annen grunn ønsker å ta kontakt med oss, kan du nå oss med følgende opplysninger:
Träullit AB, Org. nr 556064-0806
Fabriksgatan 2, Box 20, 570 60 Ydre, Sverige
Tlf: 0381-601 14
E-post: info@traullit.se

For å komme med klager har du også rett til å henvende deg direkte til datatilsynet, som er den relevante tilsynsmyndigheten for behandling av personopplysninger. Kontaktinformasjon for datatilsynet finner du på www.datatilsynet.no

Webbplatsen bygger på WordPress och är utvecklad av Montania System AB och Splitz Reklambyrå

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »