Meny

Informasjonskapsler

Her finner du mer informasjon om informasjonskapsler og lagring av informasjon på dette nettstedet.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små datafiler som nettstedet lagrer på datamaskinen din så det kan kjenne igjen datamaskinen neste gang du besøker nettstedet. Informasjonskapsler er passive og kan ikke spre datavirus eller andre skadelige programmer. I innstillingene på nettleseren din kan du stille inn hvilke informasjonskapsler som skal tillates, blokkeres eller slettes. Du kan få nyttige tips og opplysninger om informasjonskapsler og deres bruk på nettstedet www.nkom.no/teknisk/taushetsplikt-og-personvern/elektroniske-spor/informasjonskapsler-cookies

Formålet med informasjonskapsler

Vårt formål med å bruke informasjonskapsler er å kunne forbedre nettstedet og dets innhold ved å analysere besøksstatistikk som gjøres mulig av informasjonskapsler.

Om tredjepartsleverandører

Dette nettstedet anvender en informasjonskapsel for å holde orden på at du har blitt informert om informasjonskapsler. Utover dette har nettstedet ingen egne permanente informasjonskapsler, bortsett fra gjennom tredjepartsleverandøren Google. Dette skjer gjennom Google Analytics som anvendes for å gi oss opplysninger om besøksstatistikk. Du finner all informasjon om hvordan Google håndterer informasjonskapsler, personvern og anonymitet i deres personvernregler.

Godkjenning av informasjonskapsler

Gjennom bruken av dette nettstedet, samt at nettleseren din er stilt inn til å godta informasjonskapsler, godkjenner du at informasjonskapsler lagres på datamaskinen din. Om du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på datamaskinen din, bør du stille inn nettleseren din til å ikke godta informasjonskapsler. Du kan også manuelt eller automatisk slette informasjonskapsler som er lagret i nettleseren din.

Webbplatsen bygger på WordPress och är utvecklad av Montania System AB och Splitz Reklambyrå

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »